søndag 14. september 2014

Lunsj

Lunsj. Matbrettet skjelver i hendene mine. Melken truer med å skvulpe ut av glasset. Lyden av to hundre elever som spiser, prater, roper, ler, klirrer med bestikket og skraper med stolene fyller kantinen. Jeg passerer ett bord. To. Tre. Forsøker å unngå øyekontakt. Setter fra meg brettet på et av de innerste bordene. To stoler opptatt, seks ledige. 

Jeg setter meg forsiktig, fornøyd med at mesteparten av melken fortsatt er i glasset. Melkeskvetten som havnet på brettet trekker seg sakte inn i servietten. Jeg begynner å smøre på brødskivene mine. En brødskive med leverpostei. To. Tre. Alltid leverpostei.

Hvor høyt må jeg skrike for at noen skal forstå at det gjør vondt? Øynene dine forteller meg at du gjør det, men du sier ingenting. Jeg vet at lærerne vet hva som skjer, men de ser en annen vei. 

Jeg ser ned på mobilen. Den raske, smarte mobilen min. Herfra til helvete på tre sekunder. Facebook. Youtube. Hvor mange har sett den høye spjælingen med de runde brillene bli slått til blods? Hvor mange har sett han rare med flere fregner enn facebookvenner miste brillene? LOLet mens de ser spjælingen bøye seg ned nesten tidsnok til å redde brillene i det noen tråkker på dem med de dyre skoene sine?


Alle i klassen? Alle på hele skolen?


412.323 visninger.
Mest populære kommentarer:

“Hahahahahaha, herre gud for en jævla taper!!!” har fått 331 tomler opp.

“Fuck ass, se på det søple trynet ditt! Bra han tjomien knuste brillene dine, så slipper du se det stygge trynet ditt i speile!!!!!!” har fått 197 tomler opp.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar